Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

fredag den 6. september 2013

Kirsebærkage

En syndig sag, der både er fugtig og fyldt med smag               

Foto: Carina Krüger
170 g blødt smør
325 g mel
400 g udstenede kirsebær
350 g sukker
1 tsk. mandelessens
3 æg
50 g mandler
50 g hvid chokolade
1½ tsk. bagepulver
½ tsk. natron
2½ dl kærnemælk
½ dl flormelis
Smør en 23 cm springform med lidt af smørret og drys med lidt mel. Kom kirsebærrene i formen og drys med et par skefulde sukker. Pisk resten af smørret, sukkeret og mandelessens sammen og rør æggene i ét ad gangen. Hak mandler og chokolade og bland med mel, bagepulver og natron.

Rør melblandingen i skiftevis med kærnemælken. Kom dejen over kirsebærrene og bag kagen ved 175° i 1 time og 20 min.

Lad kagen afkøle og drys med flormelis.

Se flere opskrifter her

2 kommentarer:

  1. Nøj, den ser god ud. Udfordringen ved kirsebærkager er risikoen for, at bærene er spist, inden dejen er rørt sammen. Mums.

    SvarSlet
    Svar
    1. Det kan der være noget o :o)

      det gælder om at have rigeligt....

      Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...