Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

lørdag den 9. november 2013

Nem laksepaté

Opskrift på nem laksepaté
Foto: Carina krüger

200 g laksefilét
150 g røget laks
200 g flødeost
1 bdt. dild
2 forårsløg
4 skiver groft rugbrød 

Damp laksen i letsaltet vand, del den i flager og lad den afkøle. Beklæd 4 portionsskåle med film og læg en skive røget laks i bunden. Mos halvdelen af den dampede laks med flødeosten og rør hakket dild og fintsnittet forårsløg i. Hak resten af den røgede laks fint og og vend den forsigtigt i flødeosteblandingen sammen med resten af den dampede laks. Fyld portionsskålene op med lakseblandingen og stil dem på køl i mindst 30 min. Vend laksepatéerne ud og anret dem med ristet rugbrød, hakkede forårsløg og dild. 

1 kommentar:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...