Lakseburger


Lakseburger
Foto: Carina Krüger

Skift kødet ud med laks og server burger med god samvittighed
(4 stk.)

500 g laksefilet
150 g rejer
1 æg
60 g mel
1 spsk. citronsaft
1 tsk. salt
½ tsk. peber
1 dl rasp
Olie til stegning
Dressing1 dl cremefraiche
2 tsk. dijon­sennep
1 tsk. sukker
1 spsk. klippet dild
Salt og peber

6 grove burgerboller
6 salatblade
3 tomater i skiver

Hak laksefilet og rejer og bland dem med æg, mel, citronsaft, salt og peber til en fast fars. Form farsen til bøffer og vend dem i rasp. Steg fiskebøfferne i olie 6 min. på hver side, til de er gyldne og gennemstegte. Rør cremefraiche med sennep, sukker og dild og smag dressingen til med salt og peber. Lun bollerne, halver dem og fyld med salatblade, tomatskiver, en fiskebøf og dilddressing.
Se flere opskrifter her

Kommentarer

  1. Sikke en skøn opskrift :) - lever i øjeblikket mest lchf så mel og rasp erstatter jeg lige med noget andet m ja ogmselvfølgelig også bollen :)

    Glæder mig til at smage det .

    SvarSlet
  2. Den er rigtig god... Og du kan sagtens lave bøffen lchf, erstatte melet med 2 spsk. Fiberhusk og brug rugmel som sanering i stedet for rasp....
    Gode hilsner
    Kristina

    SvarSlet
  3. Smagte pragtfuldt - brugte husk og panerede i sesamfrø :)

    SvarSlet

Send en kommentar