Skift kødet ud med laks og server burger med god samvittighed
(4 stk.)
500 g laksefilet
150 g rejer
1 æg
60 g mel
1 spsk. citronsaft
1 tsk. salt
½ tsk. peber
1 dl rasp
Olie til stegning Dressing1 dl cremefraiche
2 tsk. dijonsennep
1 tsk. sukker
1 spsk. klippet dild
Salt og peber
6 grove burgerboller
6 salatblade
3 tomater i skiver
Hak laksefilet og rejer og bland dem med æg, mel, citronsaft, salt og peber til en fast fars. Form farsen til bøffer og vend dem i rasp. Steg fiskebøfferne i olie 6 min. på hver side, til de er gyldne og gennemstegte. Rør cremefraiche med sennep, sukker og dild og smag dressingen til med salt og peber. Lun bollerne, halver dem og fyld med salatblade, tomatskiver, en fiskebøf og dilddressing.
Se flere opskrifter her
Foto: Carina Krüger |
Skift kødet ud med laks og server burger med god samvittighed
500 g laksefilet
150 g rejer
1 æg
60 g mel
1 spsk. citronsaft
1 tsk. salt
½ tsk. peber
1 dl rasp
Olie til stegning Dressing1 dl cremefraiche
2 tsk. dijonsennep
1 tsk. sukker
1 spsk. klippet dild
Salt og peber
6 grove burgerboller
6 salatblade
3 tomater i skiver
Hak laksefilet og rejer og bland dem med æg, mel, citronsaft, salt og peber til en fast fars. Form farsen til bøffer og vend dem i rasp. Steg fiskebøfferne i olie 6 min. på hver side, til de er gyldne og gennemstegte. Rør cremefraiche med sennep, sukker og dild og smag dressingen til med salt og peber. Lun bollerne, halver dem og fyld med salatblade, tomatskiver, en fiskebøf og dilddressing.
Se flere opskrifter her
Sikke en skøn opskrift :) - lever i øjeblikket mest lchf så mel og rasp erstatter jeg lige med noget andet m ja ogmselvfølgelig også bollen :)
SvarSletGlæder mig til at smage det .
Den er rigtig god... Og du kan sagtens lave bøffen lchf, erstatte melet med 2 spsk. Fiberhusk og brug rugmel som sanering i stedet for rasp....
SvarSletGode hilsner
Kristina
Smagte pragtfuldt - brugte husk og panerede i sesamfrø :)
SvarSletDet lyder godt :-)
SvarSlet