Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

onsdag den 13. juni 2012

Rabarber-ribssaft

500 g rabarber
350 g ribs
1 dl vand
2 tsk Nonoxal
300 g rørsukker
½ tsk Atamon

Kog rabarber og ribs op med vand og Nonoxal (modvirker oxalsyre, som findes i friske rabarber) og lad det koge under låg i 10 min. Hæld saften gennem et rent klæde og kasser rabarberkødet. Kog saften op med rørsukker og skum den for urenheder. Tilsæt Atamon og hæld saften på skoldede flasker. Server saften blandet med vand i forholdet 1:4.

Se flere opskkrifter her

2 kommentarer:

  1. Mums.
    Mon ikke sådan et glas også godt kunne tåle en sjat vodka eller nogle billige bobler og blive sommerens velkomstdrink? ;-)

    - Er det nødvendigt med nonoxal?

    SvarSlet
    Svar
    1. Det kan bestemt godt fungere med alkohol ;O)

      Nonoxalen er kun til at neutralisere oxalsyren i rabarberne - hvis dine rabarber ikke indeholder noget særligt oxalsyre (afhænger af rabarbersort og tidspunkt for plukning) kan det godt undværes

      Kristina

      Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...