Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

lørdag den 24. marts 2012

Shawarma

600 g mørt kalvekød
2 spsk. shawarmakrydderi (
se opskriften her)
1 tsk. sort peber
1 spsk. salt
4 spsk. eddike
1 spsk. olie

Skær kødet i strimler, bland det med krydderier, eddike og olie og lad kødet marinere i mindst et par timer på køl. Fordel kødet i et smurt, ovnfast fad og steg det i en 250° varm ovn i 7 min., vend kødet og steg i yderligere 5 min. Server kødet i pitabrød med salat, tomat, agurk, shata* og yoghurt rørt med presset hvidløg, hakket mynte, salt og peber.

*Shata er en traditionel stærk chilisovs fra det mellemøstlige køkken, der egner sig godt som ekstra krydring til pitabrød, pizza og sandwich. Chilisovsen kan købes hos etniske købmænd, eller
eller se opskriften her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...