Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

mandag den 20. februar 2012

Prinsesse Majas fødselsdagskage

Da Lille Maja blev 1 år, havde hendes mor besluttet at hun skulle have en rigtig prinsessekage og det var mig der fik lov til tolke hvordan en sådan skulle se ud.
Kagen skulle naturligvis være i rigtige tøsefarver og den øverste kage formet som et hjerte, fine blomster og en guldfarvet prinsessekrone, hører naturligvis til.

Kagen er en børnevenlig med chokoladekagebunde:
150 g smør
450 g sukker
3 æg
75 g kakao
600 g hvedemel
3 tsk. natron
2 tsk vaniljesukker
7,5 dl yoghurt naturel
Smelt smørret og pisk det sammen med sukkeret. Pisk æggene i et ad gange og bland kakao, hvedemel, natron og vaniljesukker. Rør melblandingen i skiftevis med yoghurten og rør dejen glat. Kom dejen i 2 smurte forme og bag kagerne ved 180° i 40 min. til de er gennem bagte.

Og lagt sammen med hindbærmousse:
6 bl husblas
325 g hindbær
150 g sukker
1 stang vanilje
5 dl piskefløde
udblød husblasen i koldt vand og blend hindbær med sukker og vaniljekornene. Pisk fløden til skum og smelt husblasen. Pisk husblasen i bærrene og vend fløden i.

Smurt op med en kakaosmørcreme og overtrukket med sugarpaste.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...