1 kg pærer
500 g tyttebær
200 g tranebær
1 l vand
300 g sukker
1 usprøjtet citron
1 vaniljestang
Skræl pærerne, halver dem og fjern kernehuset. Skyl bærrene og kog dem op med vand og sukker. Skær den gule skræl af citronen med en kartoffelskræller og flæk vaniljestangen. Kom pærer, citronskal og vaniljestangen ned til bærrene og lad det småkoge 15 min. under låg.
Kom pærer og bær på skoldede glas, hæld lagen over og stil dem på køl. Server pærerne kolde med en god vaniljeis eller letpisket flødeskum.
Se flere opskrifter her
Hej Kristina.
SvarSletJeg synes du har en god blog, med gode indlæg og flotte billeder, og jeg har derfor givet dig en Liebster-blogaward, se mere på http://www.jensens-madblog.dk/?p=2117
Hej, tak for awarden den er jeg naturligvis meget glad for. jeg har modtaget den samme igå fra en anden så jeg vil nævne dig i det indlæg.
Sletgode hilsner
Kristina