Grønkålssuppe


Foto: wichmann+bendtsen Photography
250 g gulerødder
500 g kartofler
1 l grønsagsbouillon
300 g grønkål uden stok
2 spsk. mel
Salt og peber
4 æg

Skræl kartofler og gulerødder, skær dem i tern og kog dem møre i bouillonen over svag varme. Hæld ½ l kogende vand over grønkålsbladene og lad dem småkoge under låg i 8 min. Hæld vandet fra og hak eller blend grønkålen. Tag kartofler og gulerødder op af bouillonen og jævn den med melet rørt ud i lidt vand. Tilsæt grønkål, kartofler og gulerødder og smag til med salt og peber. Kom æggene i kogende vand og lad dem koge i 6 min. Afkøl æggene under koldt vand, pil og halver dem. Server suppen med æg og groft brød.


Se flere opskrifter her

Kommentarer

  1. Jeg er den eneste der kan li grønkålssuppe her, så det får vi aldrig. Men hvor jeg da kommer til at savne det, når jeg ser din lækre suppe :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak ;O)

      Grønkålsuppe er bestemt et hit - du må lave en portion bare til dig selv, det er skøn vintermad...

      Slet

Send en kommentar