Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

lørdag den 25. februar 2012

Grønkålssuppe


Foto: wichmann+bendtsen Photography
250 g gulerødder
500 g kartofler
1 l grønsagsbouillon
300 g grønkål uden stok
2 spsk. mel
Salt og peber
4 æg

Skræl kartofler og gulerødder, skær dem i tern og kog dem møre i bouillonen over svag varme. Hæld ½ l kogende vand over grønkålsbladene og lad dem småkoge under låg i 8 min. Hæld vandet fra og hak eller blend grønkålen. Tag kartofler og gulerødder op af bouillonen og jævn den med melet rørt ud i lidt vand. Tilsæt grønkål, kartofler og gulerødder og smag til med salt og peber. Kom æggene i kogende vand og lad dem koge i 6 min. Afkøl æggene under koldt vand, pil og halver dem. Server suppen med æg og groft brød.


Se flere opskrifter her

2 kommentarer:

  1. Jeg er den eneste der kan li grønkålssuppe her, så det får vi aldrig. Men hvor jeg da kommer til at savne det, når jeg ser din lækre suppe :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak ;O)

      Grønkålsuppe er bestemt et hit - du må lave en portion bare til dig selv, det er skøn vintermad...

      Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...