Kylling med fennikel og rabarber

Kylling og rabarber er en forårsklassiker og fennikel passer bare så godt i den sammenhæng, så frem med stegesoen ❤ 


  • 1 kylling
  • 1 spsk. salt
  • 3 gulerødder
  • 2 fennikel
  • 1 hvidløg
  • 2 spsk. blødt smør
  • 1 spsk. honning
  • 1 citron
  • 25 g smør
  • 400 g vinrabarber
  • 125 g sukker
  • ½ bdt. frisk timian

Dup kyllingen tør og gnid skindet med salt. Vask eller skræl gulerødderne og skær dem og fennikel i mindre stykker og halver hvidløget på tværs. Kom gulerødder, fennikel og hvidløg i stegesoen og rør smørret med honning og citronsaft og -skal. Fordel halvdelen af smørblandingen over kyllingen og læg den over grøntsagerne. Læg timiankviste ved, læg låget på og sæt stegesoen i ovnene ved 190° i 1 time og 45 min. Vask rabarberne og skær dem i 4 cm stykker. Smelt smørret i en pande, tilsæt rabarber, drys sukkeret over og lad det småsimre i 3 min. til sukkeret er opløst. Tag panden af varmen, læg låg på og lad rabarberne trække i 30 min. Tag låget af stegesoen fordel resten af smørblandingen over og giv kyllingen et par min. under grillen i ovnen. Server kyllingen med en kartoffelsalat.

Foto: Carina Krüger

Kommentarer

  1. Play Slots Online | Casino | KarangPintar.com
    Learn 바카라 everything you need to หารายได้เสริม know 온카지노 about casino slots online. This page explains everything about real money slots machines, online casino

    SvarSlet

Send en kommentar