Kylling og rabarber er en forårsklassiker og fennikel passer bare så godt i den sammenhæng, så frem med stegesoen ❤
- 1 kylling
- 1 spsk. salt
- 3 gulerødder
- 2 fennikel
- 1 hvidløg
- 2 spsk. blødt smør
- 1 spsk. honning
- 1 citron
- 25 g smør
- 400 g vinrabarber
- 125 g sukker
- ½ bdt. frisk timian
Dup
kyllingen tør og gnid skindet med salt. Vask eller skræl gulerødderne og skær
dem og fennikel i mindre stykker og halver hvidløget på tværs. Kom gulerødder,
fennikel og hvidløg i stegesoen og rør smørret med honning og citronsaft og
-skal. Fordel halvdelen af smørblandingen over kyllingen og læg den over
grøntsagerne. Læg timiankviste ved, læg låget på og sæt stegesoen i ovnene ved
190° i 1 time og 45 min. Vask rabarberne og skær dem i 4 cm stykker. Smelt
smørret i en pande, tilsæt rabarber, drys sukkeret over og lad det småsimre i 3
min. til sukkeret er opløst. Tag panden af varmen, læg låg på og lad rabarberne
trække i 30 min. Tag låget af stegesoen fordel resten af smørblandingen over og
giv kyllingen et par min. under grillen i ovnen. Server kyllingen med en kartoffelsalat.
Foto: Carina Krüger
Play Slots Online | Casino | KarangPintar.com
SvarSletLearn 바카라 everything you need to หารายได้เสริม know 온카지노 about casino slots online. This page explains everything about real money slots machines, online casino