Kylling i karry med mandelris


Foto: Jette M. Vesterager
500 g kyllingefilet
2 spsk. olie
1 ½ spsk. karry
1 hakket løg
½ hvidkålshoved
2 gode madæbler
2 dl hønsebouillon
1 dl tørret tranebær
Salt og peber
2 dl jasminris
4 dl vand
1 tsk. salt
2 spsk. ristede mandelflager
2 dl mælk
1 spsk. mel

Skær kyllingefileterne i tern og svits dem i olien sammen med løg og karry. Skær hvidkålen i mindre stykker, skræl æblerne og skær dem i tern. Tilsæt hvidkål, æbletern og bouillon og lad retten simre under låg i 15 min. Kog risene i vandet med salt ved svag varme under låg i 12 min., og vend mandelflagerne i. Jævn karrysovsen med melet rørt ud i mælken, smag til med salt og peber og server med grøn salat.

Se også opskriften på stegt kylling med bagte gulerødder

Kommentarer

  1. Læste lige forkert, troede at der stod med mandelis - det syntes jeg var en ret unik kombination ;-) Mandelris lyder dog bedre....

    Mange hilsner
    Birthe

    SvarSlet
  2. mandelis det lyder godt den må jeg eksperimentere lidt med...

    SvarSlet

Send en kommentar