Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

mandag den 2. januar 2012

Kylling i karry med mandelris


Foto: Jette M. Vesterager
500 g kyllingefilet
2 spsk. olie
1 ½ spsk. karry
1 hakket løg
½ hvidkålshoved
2 gode madæbler
2 dl hønsebouillon
1 dl tørret tranebær
Salt og peber
2 dl jasminris
4 dl vand
1 tsk. salt
2 spsk. ristede mandelflager
2 dl mælk
1 spsk. mel

Skær kyllingefileterne i tern og svits dem i olien sammen med løg og karry. Skær hvidkålen i mindre stykker, skræl æblerne og skær dem i tern. Tilsæt hvidkål, æbletern og bouillon og lad retten simre under låg i 15 min. Kog risene i vandet med salt ved svag varme under låg i 12 min., og vend mandelflagerne i. Jævn karrysovsen med melet rørt ud i mælken, smag til med salt og peber og server med grøn salat.

Se også opskriften på stegt kylling med bagte gulerødder

2 kommentarer:

  1. Læste lige forkert, troede at der stod med mandelis - det syntes jeg var en ret unik kombination ;-) Mandelris lyder dog bedre....

    Mange hilsner
    Birthe

    SvarSlet
  2. mandelis det lyder godt den må jeg eksperimentere lidt med...

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...