1 kg blommer
½ dl vand
1 stang kanel
5 kardemomme kapsler
1 stang vanilje
400 g rørsukker
Skyl, halver og udsten blommerne og skær dem i mindre stykker. Kog blommerne op med vand, kanel og kardemomme. Halver vaniljestangen, kom den ned til blommerne og lad dem koge under låg i 10 min. Tilsæt sukkeret og lad marmeladen koge i yderligere 2 min. uden låg. Kom marmeladen på skoldede glas og luk til.
se også opskriften på banan-citronmarmelade
½ dl vand
1 stang kanel
5 kardemomme kapsler
1 stang vanilje
400 g rørsukker
Skyl, halver og udsten blommerne og skær dem i mindre stykker. Kog blommerne op med vand, kanel og kardemomme. Halver vaniljestangen, kom den ned til blommerne og lad dem koge under låg i 10 min. Tilsæt sukkeret og lad marmeladen koge i yderligere 2 min. uden låg. Kom marmeladen på skoldede glas og luk til.
se også opskriften på banan-citronmarmelade
Dejlig blog og fine billeder! Jeg kører en lille giveaway med blandt andet ægte sri lanka kanel. Kig forbi hvis du har lyst!
SvarSlettak, jeg vil bestemt kigge forbi - det lyder spændende ;O)
SvarSlet