Pebermyntebrud

200 g mørk chokolade 70%
225 g flormelis
½ bg. pasteuriseret æggehvide
10 dråber pebermynte-essens
10 dråber grøn frugtfarve
25 g hvid chokolade
Smelt halvdelen af den mørke chokolade over vandbad, hæld den i en 18 x 28 cm bradepande beklædt med bagepapir og stil den til afkøling. Sigt flormelisen ned i en skål og rør æggehviden i. Tilsæt pebermynte-essens og frugtfarve og rør blandingen godt igennem.
Fordel pebermyntecremen over den størknede chokolade og stil den tilbage på køl. Smelt resten af den mørke og den hvide chokolade hver for sig og lad dem afkøle lidt. Fordel forsigtigt chokoladen over den størknede pebermyntecreme, pynt med den hvide og stil den igen til afkøling.
Servér chokoladen hel på et træbræt som nævnt ovenfor.

Se også opskriften på Crème brûlée med marinerede jordbær

Kommentarer

  1. Årrh, det ser altså godt ud :-)

    Mange hilsner
    Birthe

    SvarSlet

Send en kommentar