Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

søndag den 21. august 2011

Pebermyntebrud

200 g mørk chokolade 70%
225 g flormelis
½ bg. pasteuriseret æggehvide
10 dråber pebermynte-essens
10 dråber grøn frugtfarve
25 g hvid chokolade
Smelt halvdelen af den mørke chokolade over vandbad, hæld den i en 18 x 28 cm bradepande beklædt med bagepapir og stil den til afkøling. Sigt flormelisen ned i en skål og rør æggehviden i. Tilsæt pebermynte-essens og frugtfarve og rør blandingen godt igennem.
Fordel pebermyntecremen over den størknede chokolade og stil den tilbage på køl. Smelt resten af den mørke og den hvide chokolade hver for sig og lad dem afkøle lidt. Fordel forsigtigt chokoladen over den størknede pebermyntecreme, pynt med den hvide og stil den igen til afkøling.
Servér chokoladen hel på et træbræt som nævnt ovenfor.

Se også opskriften på Crème brûlée med marinerede jordbær

2 kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...