Kanelboller


Foto; Jette M. Vesterager
25 g gær
4½ dl mælk
1 tsk. salt
3 spsk. sukker
1 æg
800 g mel
75 g smør
75 g marcipan
50 g sukker
1 spsk. kanel
1 æg til pensling
Rør gæren ud i mælken og tilsæt salt, sukker og æg. Rør melet i og ælt dejen godt igennem. Stil dejen til hævning et lunt sted i 1 time og rør smør, marcipan, sukker og kanel sammen til en ensartet remonce. Del dejen i 16 stykker og kom en skefuld remonce på hvert dejstykke. Luk dejen omkring remoncen og tril til boller. Sæt bollerne på en bageplade og lad dem efterhæve i 20 min. Pensl bollerne med sammenpisket æg og bag dem ved 160° varmluft i 20 min.

Se også opskriften på scones med kanel og hasselnød 

Kommentarer

  1. Nam! De ser lækre ud.. Og så er de garanteret mere praktiske at transportere end klassiske kanelsnegle..

    SvarSlet

Send en kommentar