Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

torsdag den 4. august 2011

Irish cream - en whiskylikør


2½ dl piskefløde
50 g mørk chokolade
2 tsk. frysetørret kaffe
4 dl kondenseret mælk
4 dl irsk whiskey
1 tsk. vaniljeekstrakt
1 tsk. mandelekstrakt
Varm piskefløden op med chokoladen og rør kaffen i.
Blend chokoladefløden med kondenseret mælk, whiskey, vanilje- og mandelekstrakt.
Hæld likøren på en skoldet flaske og opbevar den på køl.
Ryst flasken, inden likøren serveres med isterninger.

Se også opskriften på en god romtoddy

2 kommentarer:

  1. super lækkert

    Hvor lang tid mon den kan holde sig på køl????

    SvarSlet
  2. mit bud er at den vil kunne, holde sig i ca. 14 dage på køl ;O)
    god fornøjelse

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...