500 g hyben
200 g gulerod
2 dl vand
1 vaniljestang
1 cm frisk ingefær
100 g rørsukker
1 tsk. nonoxal
Halver hybenerne og fjern kernerne. Skræl gulerødderne og riv dem fint. Flæk vaniljestangen og riv ingefæren. Kom hyben, gulerod, vand, vaniljestang, ingefær og rørsukker i en tykbundet gryde.
Varm langsomt op og lad blandingen småsimre under låg i 20 min. Blend hybensmørret og giv det et opkog. Tilsæt nonoxal og hæld hybensmørret på skoldede glas.
Se også opskriften på Pæremarmelade
200 g gulerod
2 dl vand
1 vaniljestang
1 cm frisk ingefær
100 g rørsukker
1 tsk. nonoxal
Halver hybenerne og fjern kernerne. Skræl gulerødderne og riv dem fint. Flæk vaniljestangen og riv ingefæren. Kom hyben, gulerod, vand, vaniljestang, ingefær og rørsukker i en tykbundet gryde.
Varm langsomt op og lad blandingen småsimre under låg i 20 min. Blend hybensmørret og giv det et opkog. Tilsæt nonoxal og hæld hybensmørret på skoldede glas.
Se også opskriften på Pæremarmelade
Uhm, labert - sådan et glas gad jeg godt ha' i skabet ;-)
SvarSletstore smil...
SvarSlet