Tacomuffins (12 stk.)

  • 500 g hakket oksekød
  • 1 spsk. olie
  • 1 skalotteløg
  • 1 spsk. jalapenos
  • 1 tsk. spidskommen
  • 1 tsk. paprika
  • 1/2 tsk cayennepeber
  • Salt
  • 2 spsk. tomatpure
  • 4 tortillas
  • 150 g revet cheddar
  • 2 tomater
  • 1 iceberg
  • 2 dl tomatsalsa
  • Koriander
Brun kødet i olien sammen med hakket skalotteløg, rør hakket jalapenos, krydderier og tomatpuré i og tag gryden af varmen. Udstik 12 8 cm cirkler af tortillaerne og kom dem i 12 muffinsforme. Kom kødet i tortillaformene og fordel osten over. Bag tortillaerne ved 175° i 20 min. og servér med tomater i både, strimlet salt salsa og koriander.

Foto: Carina Krüger

Kommentarer