Stjerneskud

 

  • 8 fiskefileter (f.eks. ising el. skrubbe)
  • 4 dildkviste
  • ½ citron
  • 1 tsk. salt
  • 1 æg
  • 1 dl rasp
  • 1 tsk. salt
  • 1 knsp. peber
  • 1 spsk. smør
  • 4 sk. rugbrød
  • 20 g smør
  • 4 salatblade
  • 2 spsk. mayonnaise
  • 100 g rejer
  • 2 spsk. kaviar
  • ½ citron
  • 1 bdt. dild

Tag de 4 mindste fileter og rul dem om hver sin dildkvist. Skær citronen i 1 cm tykke skiver og kom dem i bunden af en gryde sammen med salt og vand så citronerne er dækket. Bring vandet i kog, læg rullerne på citronskiverne og damp dem under låg i 5 min. Vend de sidste 4 fileter i æg og herefter i rasp tilsat salt og peber. Steg de paneret fiskefileter gyldne i smørret ved middelhøj varme i 3 min. på hver side. Smør rugbrødsskiverne med smør og læg et salatblad på. Læg en paneret og en dampet fiskefilet på hvert stykke. Kom mayonnaise på og pynt med rejer, kaviar, citron og dild og server.   

Foto; Carina Krüger

Kommentarer