Æblekage med kokosmælk og kanel

  • 190 g smør
  • 300 g sukker
  • 3 æg
  • 360 g mel
  • 3 tsk. bagepulver
  • 1/2 tsk. salt
  • 3 tsk. vaniljesukker
  • 1ds. Kokosmælk
  • 4 æbler
  • 80 g sukker
  • 1 spsk. kanel

Rør smør og sukker blødt og rør æggene i et ad gangen. Bland mel, bagepulver, salt og vaniljesukker og rør det i skiftevis med kokosmælken. Riv to af æblerne fint og vend dem i dejen. Bland sukker og kanel, skær de sidste to æbler i tynde både og vend dem i kanelsukkeret. Fordel dejen i en smurt 26 cm springform og læg æblebådene over dejen. Bag kagen ved 175° i 1 1/2 time og server.

Kommentarer

  1. Det er lige sådan en opskrift jeg er på udkig efter, men kokosmælken? 400 ml? Jeg hr dåser på vist 165 ell 170 ml, så skal lige være sikker :)

    SvarSlet

Send en kommentar