- 600 g kagerester uden creme (wienerbrød, sandkage eller lign.)
- 25 g mandelsplitter
- 2 spsk. kakao
- ½ dl jordbærmarmelade
- 2 tsk. vaniljeessens
- 350 g marcipan
- 1 spsk. konc. Jordbærsirup
- 1 tsk. rød frugtfarve
- 2 spsk. majsstivelse
- 2 spsk. flormelis
- 100 g mørk chokolade
- 1 spsk. frysetørrede jordbær
Rør kagesmuld med mandler, kakao, marmelade og vaniljeessens til en
bastant masse. Del massen i to og tril hver del til en 3 cm tyk stænger og stil
dem på køl. Ælt marcipanen med sirup, farve, majsstivelse og flormelis og rul
marcipanen ud til to 10 cm bred rektangel i samme længde som stængerne på et flormelisdrysset
bord. Tril stængerne ind i marcipanen og skær dem i 12 stykker. Smelt
chokoladen over vandbad, dyp enderne i chokolade, drys med frysetørrede jordbær
og sæt dem køligt til chokoladen har sat sig.
Foto; Carina Krüger
Kommentarer
Send en kommentar