Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

søndag den 18. september 2016

Smørrebrød med røget makrel og avocado

Smørrebrød med røget makrel og avocado
Foto: Carina Krüger




1 røget makrel
1 rødløg
1 dl æbleeddike
1 spsk. honning
1 avocado
1 spsk. citronsaft
4 skiver rugbrød
20 g smør
4 salatblade
1 forårsløg
Skovsyre

Befri makrellen for skind og ben, pil løget og skær det i tynde både. Pisk eddike og honning sammen og lad løgene trække deri i 15 min. Skær avocadoen i skiver og dryp dem med citronsaft. Smør brødet med smør, læg salat og avocado på og fordel makrellen over. Snit forårsløget fint, pynt madderne med forårsløg, rødløg og skovsyre og servér.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...