Kender I Aroniabær også kaldet surbær? Hvis man er heldig kan man finde den i supermarkeds frysedisk, de er både super sunde og meget aromatiske. Aroniabærrene kan bruges til marmelade og fungerer rigtig godt sammen med æble, blåbær og citron.
2 æg170 g sukker
170 g mel
2 tsk. bagepulver
75 g marcipan
50 g smør
1 dl fløde
125 g aroniabær
Glasur:
100 g flormelis
1 tsk. mandelessens
1 spsk. vand
Pisk æg og sukker luftigt. Bland mel og bagepulver. Riv marcipanen og smelt smørret. Rør melet i æggesnapsen skiftevis med smør og fløde og vend marcipan og aroniabær i dejen. Kom dejen i en sandkageform beklædt med bagepapir og bag kagen ved 180° i 60 min. Rør flormelissen med mandelessens og vand til en glat glasur og fordel den over kagen.
Se flere opskrifter her
170 g mel
2 tsk. bagepulver
75 g marcipan
50 g smør
1 dl fløde
125 g aroniabær
Glasur:
100 g flormelis
1 tsk. mandelessens
1 spsk. vand
Pisk æg og sukker luftigt. Bland mel og bagepulver. Riv marcipanen og smelt smørret. Rør melet i æggesnapsen skiftevis med smør og fløde og vend marcipan og aroniabær i dejen. Kom dejen i en sandkageform beklædt med bagepapir og bag kagen ved 180° i 60 min. Rør flormelissen med mandelessens og vand til en glat glasur og fordel den over kagen.
Se flere opskrifter her
Kommentarer
Send en kommentar