Paella med kylling og skaldyr

Foto: Carina Krüger

8 kyllingeoverlår
salt og peber 
1 spsk. olie
1 spsk. smør
100 g chorizo
1 fed hakket hvidløg
250 g ris
7 dl hønsebouillon
10 safrantråde
2 peberfrugter
3 tomater
500 g blåmuslinger
200 g ærter
8 jomfruhummere (el. 200 g skalrejer) 


Krydr kyllingestykkerne med salt og peber og brun dem i olie blandet med smør i en sauterpande. Tag kyllingestykkerne op og svits hvidløg, chorizo i små tern og ris på panden.
Tilsæt bouillonen, safran og kyllingestykker og lad det simre ved svag varme i 20 min.
Skær peberfrugterne i strimler og tomaterne i både. Tilsæt peberfrugter, tomater, muslinger og jomfruhummere og lad det simre 5-6 min. under låg. Vend ærterne i, lad dem varme igennem og servér paellaen med et godt stykke brød. 

Kommentarer