Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

søndag den 22. maj 2016

Tarteletter med svamperagout

tarteletter med svamperagout
Foto: Carina Krüger

100 g røget bacon
650 g blandede svampe
2 spsk. olivenolie
1 spsk. smør
1 fed hvidløg
3 stilke timian
1 dl rødvin
1 dl grønsagsbouillon
1 dl fløde
1½ usprøjtet citron
Salt og peber
12 tarteletter
2 spsk. revet
parmesanost
Timian
Skær baconen i små tern og svampene i grove stykker. Varm olivenolie og smør godt op og rist baconen i det. Tilsæt svampene og lad dem riste, til de begynder at tage farve. Hak hvidløget, tilsæt det sammen med timian, rødvin og bouillon og lad retten småsimre i 15 min., til væden er dampet ind. Rør fløde og revet citronskal i, lad det koge igennem og smag til med citronsaft, salt og peber. Lun tarteletterne, fyld dem med svamperagouten og servér dem drysset med revet parmesan, citronskal og frisk timian.

Se flere opskrifter her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...