Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

fredag den 18. marts 2016

Chili con carne - restemad

Foto: Carina Krüger

500 g rester af roastbeef (eller anden oksesteg)
1 løg
1 spsk. olie
½ tsk. cayennepeber
1 chili
1 ds. flåede tomater
1 ds. kidneybønner
Salt og peber
1 dl cremefraiche
Frisk koriander

Skær resterne af roastbeefen i strimler og hak løget. Svits kød og løg i olien sammen med cayennepeber. Tilsæt hakket chili, flåede tomater og kidneybønner, og lad det småsimre under låg i 10 min. Smag til med salt og peber og servér chilien med cremefraiche og hakket frisk koriander.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...