Rodfrugtsuppe med torsk

Foto: Carina Krüger

2 fed hvidløg
1 chili
1 spsk. olie
300 g persillerod
1 gulerod
1 tsk. rød karrypasta
1 lime
6 dl grønsagsel. kyllingebouillon
165 ml kokosmælk (lille dåse)
450 g torskefilet
6 skiver bacon
Salt og peber
Hak hvidløg og chili groft og svits dem i olien. Skær persillerod og gulerod i tern, tilsæt dem sammen med karrypasta og lad det svitse med i 2 min. Hæld bouillon og kokosmælk over og lad suppen koge i 10 min. Skær torskekødet i 6 stykker, vikl bacon om og steg dem på en grillpande 3 min. på hver side.
Purér suppen med en stavblender og smag den til med salt og peber. Servér suppen med fisk, lime i både og evt. groft flutes.
Se flere opskrifter her

Kommentarer