Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

fredag den 15. januar 2016

Provencalsk kalveragout

Foto: Carina Krüger

600 g kalvekød
2 spsk. olivenolie
2 løg
1 spsk. oregano
3 stilke timian
½ tsk. chili
1 dl oksebouillon
1 ds. hakkede tomater
2 spsk. tomatpuré
2 gule peberfrugter
12 sorte oliven
12 marinerede hvidløg
Salt og friskkværnet peber
3 stilke timian
1 citron
Skær kødet i tern, brun dem i olien og hak løgene. Tilsæt løg, oregano, timian, chili, bouillon, tomat og tomatpuré og lad retten småsimre under låg i 1-1½ time. Skær peberfrugten i strimler og vend den i sammen med oliven og hvidløg. Smag til med salt og peber og servér retten med timian og revet citronskal og kartoffelsne.

Se flere opskrifter her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...