Foto: Carina Krüger |
600 g kalvekød
2 spsk. olivenolie
2 løg
1 spsk. oregano
3 stilke timian
½ tsk. chili
1 dl oksebouillon
1 ds. hakkede tomater
2 spsk. tomatpuré
2 gule peberfrugter
12 sorte oliven
12 marinerede hvidløg
Salt og friskkværnet peber
3 stilke timian
1 citron
2 løg
1 spsk. oregano
3 stilke timian
½ tsk. chili
1 dl oksebouillon
1 ds. hakkede tomater
2 spsk. tomatpuré
2 gule peberfrugter
12 sorte oliven
12 marinerede hvidløg
Salt og friskkværnet peber
3 stilke timian
1 citron
Skær kødet i tern, brun dem i olien og hak løgene. Tilsæt løg, oregano, timian, chili, bouillon, tomat og tomatpuré og lad retten småsimre under låg i 1-1½ time. Skær peberfrugten i strimler og vend den i sammen med oliven og hvidløg. Smag til med salt og peber og servér retten med timian og revet citronskal og kartoffelsne.
Se flere opskrifter her
Se flere opskrifter her
Kommentarer
Send en kommentar