Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

torsdag den 21. januar 2016

Myslibar med abrikos

Foto: Carina Krüger


125 g tørrede
abrikoser
100 g cashewnødder
50 g rosiner
400 g havregryn
50 g sesamfrø
150 g smør
200 g sukker
200 g honning
Hak abrikoser og nødder groft og bland dem med rosiner, havregryn og sesam. Smelt smør, sukker og honning på en pande ved lav varme. Vend havregrynsblandingen i sukkermassen og bland godt. Hæld blandingen i en form på cirka 25 x 35 cm beklædt med bagepapir og pres den sammen. Bag massen ved 175˚ i 30 min. Lad den afkøle let. Skær den ud i stænger på 2,5 x 5 cm og lad dem blive helt kolde.
Se flere opskrifter Her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...