LCHF kanelsnegle

Foto: Carina Krüger


4 æg

2 spsk. agavesirup
45 g kokosmel
70 g mandelmel
25 g FiberHusk
2 tsk. bagepulver
1 tsk. kardemomme
1½ dl mælk
Kanelsmør:
100 g blødt smør
1 spsk. kanel
2 spsk. Sukrin Gold
Æg til pensling
1 spsk. hakkede mandler
Pisk æg og sirup lyst og skummende og bland kokosmel, mandelmel, FiberHusk, bagepulver og kardemomme. Pisk melblandingen i skiftevis med mælken og lad dejen hvile i 10 min. Rør smør, kanel og Sukrin Gold sammen. Rul dejen ud mellem to stykker bagepapir. Fjern det øverste stykke bagepapir og smør remoncen på dejen. Rul dejen sammen som en roulade og skær den i 10 stykker. Kom stykkerne i muffinsforme, pensl dem med æg og drys med hakkede mandler. Bag sneglene ved 180° i 25 min. og lad dem køle lidt.
Se mere her Her

Kommentarer