Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

mandag den 22. juni 2015

Ingenting



Foto: Carina Krüger


250 g smør
375 g mel
2 æggeblommer
2 spsk. fløde
2 æggehvider
300 g sukker
1 tsk. eddike
2 spsk. mandler

Hak smørret i melet, tilsæt æggeblommerne og saml dejen med fløden. Rul dejen tyndt ud, udstik den i 5 cm store cirkler og læg dem på en plade med bagepapir. Pisk hviderne stive med sukkeret og tilsæt eddiken. Hak mandlerne, vend dem i og fordel massen over dejcirklerne. Bag kagerne ved 200° i 10 min. og lad dem køle af.


Se flere opskrifter her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...