LCHF mørbradgryde med grøn mos

Foto Carina Krrüger

(3 pers.)

500 g broccoli
150 g ærter
1 svinemørbrad
Olie til stegning
250 g champignoner
2 hakkede løg
2 gulerødder
200 g grønne bønner
150 g cocktailpølser (med højt kødindhold)
1 tsk. paprika
2 spsk. tomatpuré
1 dl grønsagsbouillon
150 g flødeost
1 tsk. salt
½-1 dl græsk yoghurt
1 spsk. smør
Salt og peber 
Skyl broccolien og skær den i mindre stykker. Kog den i usaltet vand i 5 min. og lad ærterne koge med de sidste to min. Skær mørbraden i 2 cm tykke skiver, brun dem i olien og tag dem op. Skær champignonerne i skiver og svits dem let sammen med løgene. Skær gulerødderne i skiver og lad dem svitse med et par min. Nip bønnerne og skær dem i mundrette stykker. Tilsæt mørbradstykker, bønner, cocktailpølser, paprika, tomatpuré, bouillon, flødeost og salt og lad din mørbradgryde simre i 10 min. Hæld vandet fra grønsagerne og lad dem dryppe godt af. Blend broccoli og ærter med yoghurt og smør, smag til med salt og peber og servér din sunde mørbradgryde.

Kommentarer