Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

søndag den 19. april 2015

Hindbær-lakridsis

Foto: Carina Krüger


Hindbær-lakridsisen er en festlig dessert til gæsterne, du kan lave dagen før og gemme i fryseren


4 dl piskefløde 
1 dåse kondenseret mælk (ca. 400 g) 
1½ spsk. lakridspulver 
125 g frosne hindbær 

Pynt: 
Lakridssirup 
Frysetørrede hindbær 
Citronmelis 

Pisk fløde og kondenseret mælk til tyk flødeskum og vend lakridspulver og hindbær i. Kom blandingen i en fryseegnet beholder eller i portionsforme og stil den i fryseren i mindst 5 timer. Anret isen dryppet med lakridssirup, drysset med frysetørrede hindbær og citronmelis.

Se flere opskrifter her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...