(4 stk.)
2 spsk. boghvedegryn
2 spsk. Husk (loppefrøskaller) eller 2 tsk. Fiberhusk (købes på apoteker og i helsekostbutikker)
½ tsk. salt
2 æg
1½ æggehvide
½ dl mælk
75 g cremefraiche 18%
Smør til stegning
Tunsalat
1 ds. tun i vand
50 g fine ærter
50 g champignon
½ rød peberfrugt
100 g mayonnaise
1 tsk. citronsaft
Salt og peber
2 spsk. Husk (loppefrøskaller) eller 2 tsk. Fiberhusk (købes på apoteker og i helsekostbutikker)
½ tsk. salt
2 æg
1½ æggehvide
½ dl mælk
75 g cremefraiche 18%
Smør til stegning
Tunsalat
1 ds. tun i vand
50 g fine ærter
50 g champignon
½ rød peberfrugt
100 g mayonnaise
1 tsk. citronsaft
Salt og peber
Kommentarer
Send en kommentar