Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

torsdag den 2. oktober 2014

Svamperisotto med rejer

(2 pers.)

300 g blandede svampe
1 hakket skalotteløg
150 g risottoris
2 spsk. olivenolie
½ dl hvidvin
5½ dl bouillon
1 spsk. smør
170 g rejer
50 g revet parmesan
½ citron
Salt og peber
Frisk oregano
 
Rens svampene og skær dem i mundrette stykker. Sautér løg, svampe og ris i olien, uden at de tager farve. Tilsæt hvidvin og lad risen opsuge væden. Tilsæt bouillonen lidt ad gangen, til det hele er brugt. Vend rejer og revet parmesan i risottoen, smag til med citronsaft, salt og peber og servér med frisk oregano. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...