Monsterkager

Foto: Carina Krüger
Foto: Carina Krüger
2 æg
125 g sukker
100 g smør
1 tsk. vaniljesukker
1 tsk. natron
2 spsk. kakao
125 g hvedemel
½ dl fløde
Topping 
300 g flormelis
100 g blødt, usaltet smør
1 spsk. mælk
½ tsk. vaniljeessens
Grøn farve
Fondant

Pisk æg og sukker luftigt, smelt smørret og pisk det i. Bland vanilje, natron, kakao og mel og rør det i sammen med fløden. Kom dejen i 12 muffins-forme, bag dem ved 180° i 25-30 min. og lad dem køle helt af. Pisk flormelis, smør, mælk og vanilje til en glat creme og rør farven i. Kom den farvede creme i en sprøjtepose med en tylle med mange små huller og kom cremen på kagerne. Form fondanten til øjne og sæt dem på kagerne. 

Kommentarer