Foto: Carina Krüger |
2 dl vand
65 g smør
80 g mel
2 æg
65 g smør
80 g mel
2 æg
Fyld:
3 æbler
2 spsk. vand
1 stang kanel
125 g brombær
2 spsk. sukker
2 dl piskefløde
1 vaniljestang
Pynt: 3 dl flormelis
1 spsk. citron
1 spsk. vand
3 æbler
2 spsk. vand
1 stang kanel
125 g brombær
2 spsk. sukker
2 dl piskefløde
1 vaniljestang
Pynt: 3 dl flormelis
1 spsk. citron
1 spsk. vand
Kog vand og smør op og rør melet i til en ensartet masse. Lad blandingen afkøle let og rør æggene i et ad gangen. Kom dejen i en sprøjtepose og sprøjt den ud i form af en krans på en plade beklædt med bagepapir. Bag kransen ved 200° i 35 min. og lad den afkøle. Skræl æblerne, fjern kernehusene og skær dem i tern. Kog æbleternene møre med vand, kanelstang og 2⁄3 af brombærrene, smag til med sukker og lad
grøden afkøle. Pisk fløde tilsat vaniljekorn til skum, flæk kransen og fyld den med æblegrød og flødeskum.
Rør flormelis, vand og citron til en glat glasur og pynt kransen med glasur og resten af brombærrene.
grøden afkøle. Pisk fløde tilsat vaniljekorn til skum, flæk kransen og fyld den med æblegrød og flødeskum.
Rør flormelis, vand og citron til en glat glasur og pynt kransen med glasur og resten af brombærrene.
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.
SvarSlet