Foto: Carina Krüger |
200 g rugpasta
40 g pinjekerner
300 g kogt eller stegt kyllingekød
200 g abrikoser
1 gul peberfrugt
½ rødløg
2 stængler bladselleri
½ bdt. forårsløg
2 tsk. honning
2 tsk. limesaft
¼ tsk. chilipulver
2 spsk. olivenolieKog pastaen i letsaltet vand i 3 min., skyl med koldt vand og lad den dryppe godt af. Rist pinjekernerne på en tør pande, til de begynder at tage farve og stil dem til side. Skær kyllingekødet i mindre stykker og bland det med abrikoser i tern. Hak peberfrugten og rødløget. Snit bladselleri og forårsløg fint og bland grønsagerne med pasta og kyllingekød. Pisk honning, limesaft, chili og olie sammen og hæld det over salaten. Anret salaten drysset med pinjekerner og servér.
Se flere opskrifter her
40 g pinjekerner
300 g kogt eller stegt kyllingekød
200 g abrikoser
1 gul peberfrugt
½ rødløg
2 stængler bladselleri
½ bdt. forårsløg
2 tsk. honning
2 tsk. limesaft
¼ tsk. chilipulver
2 spsk. olivenolieKog pastaen i letsaltet vand i 3 min., skyl med koldt vand og lad den dryppe godt af. Rist pinjekernerne på en tør pande, til de begynder at tage farve og stil dem til side. Skær kyllingekødet i mindre stykker og bland det med abrikoser i tern. Hak peberfrugten og rødløget. Snit bladselleri og forårsløg fint og bland grønsagerne med pasta og kyllingekød. Pisk honning, limesaft, chili og olie sammen og hæld det over salaten. Anret salaten drysset med pinjekerner og servér.
Kommentarer
Send en kommentar