Jordbærtrifli med kokos

Opskrift på jordbærtrifli
Foto: Carina Krüger
165 ml kokosmælk (1 lille dåse)
2 spsk. sukker
2 æggeblommer
3 spsk. mælk
2 spsk. maizena
½ usprøjtet lime
1,5 dl piskefløde
100 g makroner
½ dl god portvin
200 g jordbær
Lidt limeskal til pynt
Kog kokosmælk og sukker op i en gryde. Pisk æggeblommerne sammen med mælk og maizena i en skål. Hæld den varme kokosmælk i æggeblandingen under konstant piskning og hæld det tilbage i gryden. Tilsæt 1 tsk. limeskal og lad cremen koge i 3 min. under omrøring, til cremen tykner. Lad cremen køle helt af, pisk fløden til skum og vend den i cremen. Læg creme, knuste makroner dryppet med portvin og jordbær i tern lagvis i 4 portionsglas og servér.
Se flere opskrifter her
 

Kommentarer