Krebinetter med hvidkålssalat

Foto: Carina Krüger
Foto Carina Krüger
500 g hakket kalv og flæsk
1 tsk. salt
½ tsk. peber
Olie til stegning
¼ hvidkålshoved
2 gule peberfrugter
1 bdt. forårsløg
½ dl olivenolie
1 spsk. æbleeddike
½ tsk. salt
1 knsp. peber
½ dl hakket persille
1 fed presset hvidløg

Form kødet til bøffer og krydr med salt og peber. Steg krebinetterne i olien, til de er gennemstegte, ca. 6 min. på hver side. Snit hvidkål og peberfrugter papirtyndt og bland det med forårsløgene skåret i ringe. Pisk olie, eddike, salt, peber og presset hvidløg sammen til en marinade og hæld den over salaten. Vend persillen i salaten og servér med et stykke godt brød. 

Se flere opskrifter her

Kommentarer