Kartoffelpizza med chorizo

Foto: Carina Krüger
Foto: Carina Krüger


15 g gær
4 dl vand
2 tsk. salt
2 spsk. olie
600 g durummel
1 dl mayonnaise
3 fed hvidløg
6 store kartofler
50 g sorte oliven i skiver
150 g revet mozzarella
200 g chorizo
Salt og peber

Tilbehør
Salat 

Rør gæren ud i vandet og tilsæt salt og olie. Rør melet i, ælt dejen smidig og lad den hæve under et klæde i 1 time. Del dejen i fire og rul hver del ud ½ cm’s tykkelse. Rør mayonnaisen med presset hvidløg og smør det ud på pizzabundene. Vask kartoflerne, skær dem i papirtynde skiver og fordel dem på pizzabundene sammen med oliven, mozzarella og chorizo i skiver. Krydr med salt og peber og bag pizzaerne ved 250° i 15 min. Servér med en god salat. 

Se flere opskrifter her 

Kommentarer

Send en kommentar