Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

onsdag den 15. januar 2014

Karry-kartoffelsuppe

Foto: Carina Krüger
Foto: Carina Krüger

400 g kartofler 

400 g søde kartofler
2 løg
1 spsk. olie
2 spsk. karry
2 ds. kokosmælk
4 dl vand
Salt og peber
250 g blandede skaldyr

Krydderolie
1 bdt. dild
2 spsk. persille
3 spsk. olivenolie 

Skræl kartoflerne og skær dem og løgene i tern. Sautér løg, kartofler og karry i olien ved jævn varme i 5 min. Tilsæt kokosmælk og vand og lad det koge under låg i 15 min. Kom dild og persille i en morter med lidt salt, stød det til en mos og bland med olivenolien. Blend suppen og smag til med salt og peber. Tilsæt skaldyrene og varm suppen godt igennem. Servér suppen med krydderurteolie og groft brød. 
Se flere opskrifter her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...