Foto: Carina Krüger |
400 g kartofler
400 g søde kartofler
2 løg
1 spsk. olie
2 spsk. karry
2 ds. kokosmælk
4 dl vand
Salt og peber
250 g blandede skaldyr
Krydderolie
1 bdt. dild
2 spsk. persille
3 spsk. olivenolie
2 løg
1 spsk. olie
2 spsk. karry
2 ds. kokosmælk
4 dl vand
Salt og peber
250 g blandede skaldyr
Krydderolie
1 bdt. dild
2 spsk. persille
3 spsk. olivenolie
Skræl kartoflerne og skær dem og løgene i tern. Sautér løg, kartofler og karry i olien ved jævn varme i 5 min. Tilsæt kokosmælk og vand og lad det koge under låg i 15 min. Kom dild og persille i en morter med lidt salt, stød det til en mos og bland med olivenolien. Blend suppen og smag til med salt og peber. Tilsæt skaldyrene og varm suppen godt igennem. Servér suppen med krydderurteolie og groft brød.
Se flere opskrifter her
Kommentarer
Send en kommentar