Svinespid med tabouleh

Foto: Carina Krüger
Foto: Carina Krüger


700 g svinekød (f.eks. bov)
2 spsk. citronsaft
2 spsk. olivenolie
2 fed hvidløg
½ spsk. groft salt
1 tsk. garam masala
2 tsk. paprika
1 tsk. chili
2 sk. toastbrød
250 g fuldkornsbulgur
1 stort rødløg
3 tomater
1 bdt. bredbladet persille
½ bdt. mynte
3 spsk. olivenolie
1 usprøjtet citron
Salt og friskkværnet peber

Skær kødet i 2 cm store tern og bland dem med citronsaft og olie. Blend hvidløg, krydderier og brød til en ensartet krydderiblanding. Bland den med kødet og lad det gerne trække på køl i ½-1 time. Kog bulguren efter anvisningerne på pakken og lad den køle af. Skær løg og tomater i små tern, hak krydderurterne og bland dem med bulguren. Pisk olien med revet skal og saft fra citronen og hæld den over salaten. Sæt kødternene på spid og steg spiddene ved middelhøjvarme i 2 min. på hver side og servér. 


Se flere opskrifter her

Kommentarer