Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

torsdag den 12. december 2013

Svinespid med tabouleh

Foto: Carina Krüger
Foto: Carina Krüger


700 g svinekød (f.eks. bov)
2 spsk. citronsaft
2 spsk. olivenolie
2 fed hvidløg
½ spsk. groft salt
1 tsk. garam masala
2 tsk. paprika
1 tsk. chili
2 sk. toastbrød
250 g fuldkornsbulgur
1 stort rødløg
3 tomater
1 bdt. bredbladet persille
½ bdt. mynte
3 spsk. olivenolie
1 usprøjtet citron
Salt og friskkværnet peber

Skær kødet i 2 cm store tern og bland dem med citronsaft og olie. Blend hvidløg, krydderier og brød til en ensartet krydderiblanding. Bland den med kødet og lad det gerne trække på køl i ½-1 time. Kog bulguren efter anvisningerne på pakken og lad den køle af. Skær løg og tomater i små tern, hak krydderurterne og bland dem med bulguren. Pisk olien med revet skal og saft fra citronen og hæld den over salaten. Sæt kødternene på spid og steg spiddene ved middelhøjvarme i 2 min. på hver side og servér. 


Se flere opskrifter her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...