Småkager på pind

Foto: Carina Krüger
Foto: Carina Krüger



150 g hvedemel
125 g smør
50 g mandler
75 g lys muscovadosukker
¼ tsk. hjortetaksalt
 

Glasur
1 pasteuriseret æggehvide
1 tsk. citronsaft
175 g flormelis
Frugtfarve
1 spsk. kulørt
krymmel
Træpinde
 

Hak mel og smør sammen til en grynet masse. Hak mandlerne fint og bland med sukker og hjortetaksalt. Tilsæt det hele i melmassen og ælt dejen godt igennem. Udrul dejen i 5 mm’s tykkelse og udstik kagerne med en udstikker (ca. 6-7 cm). Læg kagerne på en plade med bagepapir og sæt en pind i hver. Bag kagerne midt i ovnen ved 200º i 10 min., til de er gyldne, og lad dem afkøle. Pisk æggehviden stiv med citronsaften og pisk flormelissen i lidt efter lidt. Del glasuren i flere portioner og rør frugtfarve i. Dekorér kagerne med glasuren og drys med krymmel. 


Se  flere opskrifter her

Kommentarer