Pasta med kastanjer og svampe

Foto: Carina Krüger
Foto: Carina Krüger

150 g kastanjer (kogte el. bagte)
½ bdt. persille
2 spsk. citrontimian
50 g parmesan
2 fed hvidløg
1 dl rapsolie
250 g blandede svampe
1 spsk. smør
Salt og peber
500 g båndpasta (linguini)

Tilbehør
Groft brød

Hak kastanjer, persille, citrontimian, parmesan og hvidløg fint i en foodprocessor eller blender og tilsæt rapsolien. Rens svampene og skær dem i kvarte. Rist svampene på en varm pande i smørret og krydr med salt og peber. Kog pastaen i letsaltet vand i 3 min., hæld vandet fra og vend dem med svampene og kastanjeblandingen. Servér med groft brød. 

Se flere opskrifter her

Kommentarer

  1. Jeg elsker pasta i alle afskyninger. Jeg har aldrig prøvet at lave det med kastanjer. Måske skal det være næste "projekt" :-)

    SvarSlet

Send en kommentar