LCHF stegt flæsk med persillesovs

Lavkarbo - Low Carb-opskrift på stegt flæsk i persillesovs
Foto: Carina Krüger



600 g svinebryst i skiver 
Salt og peber 
1 courgette 
1 spidskål 
1 dl mælk 
50 g flødeost 
1 bdt. hakket persille 
Salt og peber 
1 knsp. muskat 
Krydr flæsket med salt og peber og læg skiverne på en plade med bagepapir. Steg flæsket i ovnen ved 225° i 35 min., vend dem efter 20 min. Lad dem afdryppe på køkkenrulle.

Skræl courgetten, skær den i mindre stykker og kog stykkerne i letsaltet vand i 10 min. Skær spidskålen i kvarte og kog dem i letsaltet vand i 6 min. Lad courgettestykkerne dryppe af og blend dem med mælk og flødeost. Varm blandingen igennem, tilsæt persillen og smag til med salt, peber og muskat.
Se flere opskrifter her

Kommentarer