LCHF Rugbrød med rejer i grønt

Rugbrød 

100 g solsikkekerner
100 g græskarkerner
100 g sesamfrø
100 g hørfrø
100 g grofthakkede mandler
100 g rugmel
½ dl olie
3 tsk. salt
5 æg
150 g revet mozzarella

Avocadocreme
1 avocado
2 tsk. citronsaft
1 spsk. cremefraiche 38%
1 bdt. dild
8 dr. tabasco
Salt og peber
100 g rejer
1 tomat
Rugbrød: Bland kerner, frø, mandler og rugmel med olie og salt. Pisk æggene sammen og rør dem i sammen med osten. Hæld dejen i en rugbrødsform beklædt med bagepapir og bag brødet ved 160° i 1 time og 10 min. Lad det køle.


Avocadocreme: Flæk avocadoen, tag kødet ud og mos det med citronsaft og cremefraiche. Rør klippet dild og tabasco i og smag til med salt og peber – gem lidt dild til pynt.
Kom avocadocremen på brødet, læg rejerne over og pynt med dild og tomat. 

Kommentarer