Rugbrød
100 g solsikkekerner
100 g græskarkerner
100 g sesamfrø
100 g hørfrø
100 g grofthakkede mandler
100 g rugmel
½ dl olie
3 tsk. salt
5 æg
150 g revet mozzarella
Avocadocreme
1 avocado
2 tsk. citronsaft
1 spsk. cremefraiche 38%
1 bdt. dild
8 dr. tabasco
Salt og peber
100 g rejer
1 tomat
100 g græskarkerner
100 g sesamfrø
100 g hørfrø
100 g grofthakkede mandler
100 g rugmel
½ dl olie
3 tsk. salt
5 æg
150 g revet mozzarella
Avocadocreme
1 avocado
2 tsk. citronsaft
1 spsk. cremefraiche 38%
1 bdt. dild
8 dr. tabasco
Salt og peber
100 g rejer
1 tomat
Rugbrød: Bland kerner, frø, mandler og rugmel med olie og salt. Pisk æggene sammen og rør dem i sammen med osten. Hæld dejen i en rugbrødsform beklædt med bagepapir og bag brødet ved 160° i 1 time og 10 min. Lad det køle.
Avocadocreme: Flæk avocadoen, tag kødet ud og mos det med citronsaft og cremefraiche. Rør klippet dild og tabasco i og smag til med salt og peber – gem lidt dild til pynt.
Kom avocadocremen på brødet, læg rejerne over og pynt med dild og tomat.
Kom avocadocremen på brødet, læg rejerne over og pynt med dild og tomat.
Kommentarer
Send en kommentar