Velkommen til

Mit billede
Kastrup, KBH, Denmark
Jeg er først og fremmest madentusiast, med en forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, herudover er jeg madskribent, foodstylist og kagenørd.

lørdag den 7. december 2013

LCHF-muffins med banan og kanel

(12 stk.) 


75 g blødt smør
75 g Sukrin
1 æg
1 spsk. Fiberhusk
2½ dl mælk
70 g fint kokosmel (fås i helsekostbutikker)
50 g mandelmel
1 tsk. bagepulver
1 banan
1 spsk. kokospalmesukker
1 spsk. kanel 
Rør smør og Sukrin godt sammen og rør ægget i. Tilsæt Fiberhusk og mælk og pisk et par min. Bland kokosmel, mandelmel og bagepulver og vend det i. Mos bananen og rør den i. Fyld 12 smurte muffinsforme med halvdelen af dejen og drys med kokospalmesukker og kanel. Kom resten af dejen over og bag kagerne ved 180° i 30 min. Spis dem, som de er, eller servér dem med en lille klat kanelflødeskum på toppen – lækker dessert.
Se flere opskrifter her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...