LCHF-muffins med banan og kanel

(12 stk.) 


75 g blødt smør
75 g Sukrin
1 æg
1 spsk. Fiberhusk
2½ dl mælk
70 g fint kokosmel (fås i helsekostbutikker)
50 g mandelmel
1 tsk. bagepulver
1 banan
1 spsk. kokospalmesukker
1 spsk. kanel 
Rør smør og Sukrin godt sammen og rør ægget i. Tilsæt Fiberhusk og mælk og pisk et par min. Bland kokosmel, mandelmel og bagepulver og vend det i. Mos bananen og rør den i. Fyld 12 smurte muffinsforme med halvdelen af dejen og drys med kokospalmesukker og kanel. Kom resten af dejen over og bag kagerne ved 180° i 30 min. Spis dem, som de er, eller servér dem med en lille klat kanelflødeskum på toppen – lækker dessert.
Se flere opskrifter her

Kommentarer